Great Wall откри нов шоурум в София

12:23, 29 апр 17 25 565 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера официално бе открит новият шоурум на марката "Great Wall" в столицата. Новата точка за продажба на автомобилите, произвеждани в България, е на дилъра „Тандер Корпорация“ и се намира на бул. „Цар Борис III“ № 168. Шоурумът се намира в бизнес център „Андромеда“ и се разполага на мястото на стар шоурум на Great Wall, добре познат на много от клиентите на марката.

„Добре дошли в новия дом на Great Wall! Радвам се да Ви посрещнем днес тук и вярваме, че благодарение на работата на екипа ни ще успеем да направим този шоурум още по-успешен, отколкото е бил в миналото“ – така приветства гостите управителят на новото дилърство Георги Борисов.

Освен мениджмънта на „Тандер Корпорация“, които бяха домакин на обедния коктейл, сред гостите на събитието бяха още ръководни фигури от „Българска Автомобилна Индустрия“, които китайската компания "Great Wall Motor Ltd." оторизира като официален дистрибутор и производител на марката за България и Европа в края на февруари тази година, уважавани български журналисти, клиенти и собственици на автомобили "Great Wall", партньори и приятели на домакините.

Новата локация ще замени досега работещия шоурум на марката на бул. „Симеоновско шосе“ № 102.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама