Група SEVI пусна видео от официалното откриване на мото сезон 2017 в София

15:38, 02 май 17 25 680 Шрифт:
Автор: Антоан Николов
На 1 април се състоя официалното откриване на мото сезон 2017 в София. След като любителите на моторите се събраха на площад "Александър Невски", колоната потегли, следвана от движещ се камион-сцена, на който се беше качила родната група "SEVI". Музикантите предвождаха шествието от близо 10 000 мотористи, които се бяха събрали на откриването на сезона.
 
SEVI свириха в движение близо 40 минути, докато шествието се придвижи от площад "Александър Невски" до Бояна, където купонът продължи с още музика и състезания. Музикантите участват на подобно събитие за втори път. През 2013-та година, по време на ежегодното откриване на сезона, заснеха официалното видео към сингъла "Speed UP". Тази песен се превърна в любима за много мотористи и саундтрак на редица последователи на екстремни събития и видео клипове. 
 
Тази година SEVI избраха за фон на видеото, песен от новия си албум "The Battle Never Ends", която според тях представя най-добре изживяната емоция. "One Time Thing" е едно от най-динамичните парчета в албума, а името и посланието на текста напълно олицетворяват преживяването от подобно събитие", казват от бандата. 
 
На 4-ти май SEVI заминават за кратко турне в Гърция, а след десетина дни ще ги видим и в "Арена Армеец" преди големите Europe.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама