300-килограмова торта за рождения ден на Филип Киркоров

17:29, 02 май 17 / Любопитно 25 653 Шрифт:
Автор:

Звездата на руската естрада Филип Киркоров, който е и с български корени, спретна истински кралски празник по случай юбилейния си 50-и рожден ден, съобщава руският „Аргументи и факти“. Да опитат изобилието от изискани блюда в банкетната зала на Кремъл и да се насладят на вкуса на 300-килограмовата торта имаха удоволствието двете деца на певеца Алла-Виктория и Мартин-Кристо, както и бившата съпруга на Киркоров Алла Пугачова, Максим Галкин, Дима Билан, Кристина Орбакайте, Татяна Навка и Дмитрий Песков, като това е само малка част от списъка на роднини и приятели.

Пищното тържество е струвало на Киркоров 40 млн. рубли (около 644 000 евро). Малко над 8000 евро е била цената за пеещите картички, която звездата е изпратила като персонална покана за партито. Хапването и пийването е „погълнало“ около 241 500 евро, а за 300-килограмовата торта - 32 000 евро.

Подаръците – елитна козметика, скъпоценни украшения, вази, шоколад, ръчно изработени предмети и др. са били извозени с два камиона. Но един от най-важните подаръци, според юбиляра, е била поздравителната телеграма от руския президент Путин и получаването на Ордена на честта. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама