Известни красавци – любящи бащи и примерни съпрузи

14:18, 03 май 17 / Любопитно 25 566 Шрифт:
Автор:

Те не търсят нови романтични приключения! Привлекателни мъже в разцвета на силите си, успешни, сексапилни, верни на любимите си жени и обожаващи своите наследници. Такива ли са? Да!

Аштън Къчър

Симпатягата, който има особено чувство за хумор, твърди, че в киното играе ролята на плейбой, а в живота при първия му брак с Деми Мур - на жиголо, заради сериозната разлика в годините в полза на актрисата. Днес Къчър се чувства спокоен, избягва светския живот, не коментира личния си живот, а всяка свободна минута посвещава на съпругата си Мила Кунис и двете си деца Уайът и Димитри. Аштън има разнояйчен брат близнак Майкъл, който като малък претърпява трансплантация на сърце и страда от церебрална парализа.

Матю Макконахи

Американският актьор, сценарист и продуцент отдавна е спрял да играе ролята на покорител на женските сърца. „Оскар“-а за ролята си в „Клубът на купувачите от Далас“ той посвещава на съпругата си Камила Алвес – бразилски модел и дизайнер. Гордостта на семейството са наследниците Леви, Вида и Ливингстън.

Дуейн Джонсън

Първият му брак се разпада, но и до днес поддържа топли отношения с дъщеря си Симон. Днес един от най-популярните кечисти, известен с прякора Скалата, почти след 10-годишно съжителство твърди, че има за съпруга най-сексуалната жена до себе си – Лорен Хъшиън. Миналата година People пък го обяви за най-сексуалния мъж на планетата, а той споделя, че раждането на втората му дъщеря Жасмин го е превърнала в най-нежния и любящ баща.

Джейми Дорнън

Животът ми няма нищо общо с „50 нюанса сиво“ твърди американският актьор, който жълтите медии непрекъснато се опитват да го вкарат в любовен романс с колежка. В истинския му живот главна роля играе английската актриса, певица и автор на песни Амелия Уорнър, от която Дорнън има две дъщери. Често пъти актьорът може да бъде видян да се разхожда с децата си на снимачната площадка по време на почивките между два дубъла.

Жерар Пике

Синеокият защитник на футболния „Барселона“ при гол винаги посвещава попадението на любимата си жена – колумбийската певица Шакира и синовете Милан и Саша. Пике и Шакира празнуват рожден ден на една и съща дата – 2 февруари, но певицата се е появила на белия свят 10 години по-рано. Футболистът не крие, че любимото му занимание е разходка със семейството, като не пропуска това да бъде запечатано на снимка.

Чанинг Матю Тейтъм

Стриптийзът и многобройните любовни връзки вече са зад гърба на американския актьор и вече бивш модел. Почти 10 години той е верен на жена си Джена Дуън, през 2009 г. се женят, а през 2013 г. се ражда дъщеря им Евърли. Двамата са определяни като една от най-сексапилните двойки в Холивуд.

Дейвид Бекъм

На 2 май прочутият футболист навърши 42 години. Спортната му кариера приключи преди няколко години. За него казват, че поддържа образа на образцов съпруг на поп певицата Виктория Адамс и баща на трима сина - Бруклин, Ромео, Крус и една дъщеря Харпър. Бекъм сам води децата на училище, приготвя закуска, а Харпър направо го боготвори. Продължава да поддържа безукорна физика, снима се в рекламни кампании, а Виктория не скрива в интернет пространството колко „горещ“ е съпругът й.

Максим Виторган

След навършването на 40-годишнината си руският актьор и режисьор (роден на 10 септември 1972 г.) направо се превръща в мъж-мечта. Съпругът на популярната телевизионна и радиоводеща, актриса и общественичка Ксения Собчак по примера на любимата си жена може да се похвали, че вместо излишните килограми вече е с привлекателно тяло. Той признава, че обожава Ксения и сина им Платон. Собчак е трета съпруга на Виторган, от първата си има дъщеря Полин и син Данил, а вторият брачен съюз трае кратко. Актьорът споделя, че едва в зряла възраст е познал радостта от бащинството.

Крис Хемсуърт

На тялото на австралийския актьор може всеки да се наслаждава като в музей – без да се пипа. Достъп до него има само любимата му жена Елза Патаки. Двойката се радва на дъщеря си Индия и близнаците Тристан и Саша, които баща им направо обожава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама