Рекорден брой деца вземат участие в юбилейния турнир на ДФК „Лъвчетата“  

12:01, 14 май 17 25 887 Шрифт:
Автор: Антоан Николов

Днес в Зимния дворец на спорта се проведе четвъртият пореден ден от 16-тия турнир по футбол, организиран от ДФК „Лъвчетата“ за детските градини в София, предаде репортер на Topnovini.bg. Надпреварата, която тази година е и по случай 20-годишнината на клуба, стартира на 10 май (сряда) и ще продължи до 19 май (петък), когато ще се излъчи шампионът за 2017 г .  

В турнира вземат рекорден брой участници - около 4000 деца от над 50 детски градини, разделени в 283 отбора. За всички отбори има специални купи, а най-добре представителите се футболисти ще получат индивидуални награди.

Официални гости на турнира са президентът на Аматьорската футболна лига и член на Изпълкома на БФС Румен Вълков, експертите в Столична община Десислава Темелкова и Невена Димитрова, представителите на „Арон“ ЕООД – Габриела Баранска и Борис Бояджиев. Другите спонсори на турнира са Еврофутбол, Форд Мото-Пфое, Суитлайф ЕООД и Браво, 

 

Специални партньори са Столична община, Министерството на младежта и спорта, БФС и Академика 2011. 

Тази година турнирът е съфинансиран по Програма на Столична община за развитие на физическото възпитание и спорта в подкрепа на "София - европейска столица на спорта през 2018 година".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама