• Снимка: Деймос ТВ, Фейсбук

Заместник-кметът на Велинград Светла Томова демонстрира елегантност и вкус и засенчи първата дама на България Десислава Генчева-Радева по време на посещението на президентската двойка в курортния град. Половинката на президента Румен Радев го придружаваше на посещението си и в Батак. Във Велинград държавният глава и съпругата му се срещнаха с кметския екип на Костадин Коев и председателя на Общинския съвет Бельо Мандраджиев.

Без да знае, зам.-кметицата точно бе улучила цвета - сиво, в което беше облечена и първата дама. С тоалета си Томова демонстрира елегантност и стил, доближаващ се до най-изисканите дами у нас и в Европа. За разлика от Десислава Радева, тя бе избрала дължина на роклята си няколко пръста над коляното, което издължаваше още повече осанката й. Въпреки политическите си различия, Светла Томова получи много поздравления и от опонентите си от БСП, които също бяха възхитени от стилния й тоалет. 

"Тя всеки ден идва на работа като излязла от модно списание. На всички ни прави впечатление с елегантността си", признават служители на общинската администрация. Томова и първата дама бяха една до друга при преминаването на делегацията през централната улица във Велинград. Почти няма велинградчанин, които да не е забелязал изискаността на зам.-кметицата, с която очевидно е впечатлила и местните и хората от президентството.

Снимка: Деймос ТВ, Фейсбук

46-годишната дама, която е коренячка, за първи път е в кметски екип. Завършила е стопанската академия в Свищов и е магистър икономист. Преди да стане заместник-градоначалник Светла е работила в корпорация за иновации и технологии "Съединение". Кариерата й започва с търговски пълномощник и стига до регионален мениджър. Тя е семейна и има момче и момиче. Съпругът й Петър Томов пък работи в чужбина.

Томова залага на българските модни компании, като в гардероба си има най-много тоалети на "Етере", научи topnovini.bg. Още като ученичка тя демонстрира стил и вкус. Запазила е и перфектната си фигура, въпреки че от служебни ангажименти не й остава време за спорт. 

Преди време Светла Томова се появи с тоалет, близък до този, с който Мелания Тръмп беше облечена на церемонията по влизането на Доналд Тръмп в Белия дом. Уникалната рокля била ушита от приятелка на Томова от Пловдив.

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно