Зам.-кметицата на Велинград засенчи първата дама

12:14, 17 май 17 25 1542 Шрифт:
Автор:

Заместник-кметът на Велинград Светла Томова демонстрира елегантност и вкус и засенчи първата дама на България Десислава Генчева-Радева по време на посещението на президентската двойка в курортния град. Половинката на президента Румен Радев го придружаваше на посещението си и в Батак. Във Велинград държавният глава и съпругата му се срещнаха с кметския екип на Костадин Коев и председателя на Общинския съвет Бельо Мандраджиев.

Без да знае, зам.-кметицата точно бе улучила цвета - сиво, в което беше облечена и първата дама. С тоалета си Томова демонстрира елегантност и стил, доближаващ се до най-изисканите дами у нас и в Европа. За разлика от Десислава Радева, тя бе избрала дължина на роклята си няколко пръста над коляното, което издължаваше още повече осанката й. Въпреки политическите си различия, Светла Томова получи много поздравления и от опонентите си от БСП, които също бяха възхитени от стилния й тоалет. 

"Тя всеки ден идва на работа като излязла от модно списание. На всички ни прави впечатление с елегантността си", признават служители на общинската администрация. Томова и първата дама бяха една до друга при преминаването на делегацията през централната улица във Велинград. Почти няма велинградчанин, които да не е забелязал изискаността на зам.-кметицата, с която очевидно е впечатлила и местните и хората от президентството.

Снимка: Деймос ТВ, Фейсбук

46-годишната дама, която е коренячка, за първи път е в кметски екип. Завършила е стопанската академия в Свищов и е магистър икономист. Преди да стане заместник-градоначалник Светла е работила в корпорация за иновации и технологии "Съединение". Кариерата й започва с търговски пълномощник и стига до регионален мениджър. Тя е семейна и има момче и момиче. Съпругът й Петър Томов пък работи в чужбина.

Томова залага на българските модни компании, като в гардероба си има най-много тоалети на "Етере", научи topnovini.bg. Още като ученичка тя демонстрира стил и вкус. Запазила е и перфектната си фигура, въпреки че от служебни ангажименти не й остава време за спорт. 

Преди време Светла Томова се появи с тоалет, близък до този, с който Мелания Тръмп беше облечена на церемонията по влизането на Доналд Тръмп в Белия дом. Уникалната рокля била ушита от приятелка на Томова от Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама