Адв. Манджукова: Добромиров не осъзнаваше какво е направил

08:17, 19 май 17 25 680 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За кратко вчера говорихме с Добромир Добромиров, но той не беше на себе си. Нrе можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Видимо не разбираше какво е станало. Това заяви пред Нова телевизия адв. Ася Манджукова, защитник на стрелеца. Вчера в Младост, в офис на строителна фирма Добромир Добромиров влиза и с личния си пистолет застреля Вячислав Коев, Стойка Мишева и ранява в главата сина и Станимир Михайлов, който се бори за живота си в окръжна болница.

"Твърде рано е да се говори какво ще пледираме. В какво състояние е бил по време на инцидента Добромиров ще се изяснява от съдебно-психиатричните експертизи. Негови приятели и близки разказват, че през деня не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой. По принцип бил спокоен, не е сприхав не е избухлив", разказа адвокатката.

57-годишният стрелец е семеен, с 4 деца, две са в неговото домакинство, а едното малолетно. Нормален българин, който развива бизнес и се грижи за семейството. От много години има законно притежавано оръжие никога, но не е го използвал извън правилата. Разбрах, че в отношенията с инвеститорите се стигало до етап от строителството и се издават актове. Дълговете са една версия засега. Те са били в бизнес отношения. Твърде опростенческо е, че това е причината. Познавам Драгомиров отпреди инцидента, но не ми е близък, имаме общи приятели. Това е нормален човек. Това, което видях е човек, който сам не може да си даде обяснение и е сринат. До момента на привличането му като обвиняем, той беше практически неадекватен и не знаеше какво е направил. В един момент ни попита как са хората, но ние казахме, че не знаем, защото психическото му състояние не позволяваше да му кажем какво е станало", обясни адв. Ася Манджукова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама