"Академик" загуби от "ЦСКА 1948"

21:35, 20 май 17 / Спорт 25 1664 Шрифт:
Автор: Антоан Николов

Отборът на "Академик" София загуби с 0:3 като домакин от лидера в класирането на ОФГ София (столица) - Юг "ЦСКА 1948". Попаденията за гостите бяха дело на Атанас Кръстев, Йоан Маринов и Георги Божилов. 

В началото, срещата започна сравнително равностойно без много опасности през двете врати. Все пак футболистите на "червените" успяха първи да застрашат вратата на домакините. В 5-ата минута бърза контраатака завърши с опасен удар в горната греда. В 18-ата минута груба грешка в защитата на "студентите" позволи на гостите да открият резултата. След изпълнен фаул, в близост до наказателното поле, топката се озова в непокрития Атанас Кръстев, който с премерен удар от границата на пеналта вкара за 0:1.

 

В края на първата част, Йоан Маринов от отбора на "ЦСКА 1948" пропусна да реализира много чисто положение, след като бе оставен сам на празна врата. Така двата отбора се разделиха на почивката при резултат 0:1. 

Още в самото начало на второто полувреме, гостите удвоиха своята преднина. След бърза атака по левия фланг, отскубналият се Георги Божилов би, вратарят на гостите изби, но топката попадна във връхлитащия Йоан Маринов, който не сгреши и вкара за 0:2.

В 70-ата минута гостите направиха много бърза контраатака, при която Георги Божилов оформи крайния резултат 0:3.

По този начин отборът на "ЦСКА-1948" завърши целия сезон без нито една загуба и само едно равенство, докато "студентите" се наредиха на 6-то място в крайното класиране. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама