Шампиони ядоха и пиха по случай 60-годишнината на тотото

14:02, 21 май 17 25 551 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължават празненствата по случай 60-годишнината на Спортния тотализатор. Няколко поколения шампиони и ръководители на спорта у нас опитаха вкусотиите на Maxim Restaurant and Garden в Дипломатическия клуб в Горна баня след официалната част, в която министърът на младежта и спорта Красен Кралев отправи поздравления към шефа на тото Дамян Дамянов, съобщава  ВИП Комюникейшън.  В историята си БСТ е главният източник на финанси към българския спорт, а през всичките тези години 91 души са станали милионери.

Сред присъстващите като специални гости бяха бившият премиер Пламен Орешарски и бившият министър на спорта Васил Иванов-Лучано. Ръст над присъстващите извисяваше Любо Ганев, погледите привличаха легендите в борбата Боян Радев, Александър Томов, Слави Бинев и др.

Веселбите продължават и на 31 май, когато звезди от спорта и шоубизнеса ще участват в откриването на басейна в комплекса. А на 6 юни на същото място ще се проведат годишните Журналистически награди в подкрепа на свободното слово

 

Звезда на вечерта бе примата на родната естрада Йорданка Христова, която огласи обновената градина на ресторант Maxim с вечните си хитове. Певицата е чест гост в оазиса, обновен от домакините Петя и Свилен Златанови. 

На 31 май звезди от спорта и шоубизнеса отново ще препълнят зеления столичен оазис за откриването на басейна в комплекса в Горна баня. А на 6 юни там ще се проведат годишните Журналистически награди в подкрепа на свободното слово в медиите и на новините, отразяващи българските постижения у нас и по света. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама