Нови камери ще следят отблизо топчето на световното първенство по тенис на маса

18:21, 23 май 17 / Спорт 25 532 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Маркетинг екипът на Международната федерация по тенис на маса Снимка (ITTF), който е базиран в Сингапур, е подготвил много изменения в телевизионните излъчвания по време на започващото на 29 май световно първенство в Дюселдорф, съобщават от ITTF. Шефът на екипа Стив Дайтон обещава най-високото качество на тв предаванията в историята на този спорт, което, според него, ще донесе още по-голяма популярност. Тенисът на маса е №1 по членство на национални федерации в света в Международната му централа му централа - 226.

За първи път ще се използва камера, която е популярна във футбола и в крикета, движеща се по протежение на цялото поле и това ще позволи на зрителите почти да се докосват до играчите. За първи път ще се използва и проследяване на топчето. Японските лидери в проследяването DataStadium ще предоставя услугата, която ще даде на феновете уникална представа за стратегиите за разполагане на топчето на даден играч. Ще се отчита и скоростта на топчето.

По време на шампионата ще тече и живо предаване на името на основния спонсор Liebherr Live. То ще бъде в рамките на 20-30 минути и ще показва всички най-вълнуващи моменти от деня, както и преглед на другия състезателен ден.

Международната централа ще разполага с пълен екип в Дюселдорф, който ще осигурява тв излъчване до всички континенти. Световното първенство ще бъде запомнено, обещават от ITTF.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама