Топлофикация София на спявка пред комисията по енергийно планиране

12:07, 25 май 17 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Постоянната комисия на СОС по инженерна инфраструктура и енергийно планиране ще заседава на 30 май, във вторник и ще има една единствена точка в Дневния ред. Това ще бъде Топлофикация София, научи topnovini.bg. Представители на общинското дружество ще трябва да отговарят на всички въпроси на общинските съветници. Освен тях на заседанието на комисията ще бъдат допуснати и граждани, който също ще могат да питат.
 
Най-много са въпросите свързани с общите части и защо софиянци не могат да се отърват от Топлофикация. Стотици са случаите в които няма радиатори в апартаментите, но собствениците пак плащат по 70 лв. на месец заради минаващите тръби. Още когато беше голямата авария, през зимата обещахме на столичани, че ще направим такова заседание изцяло за Топлофикация. Сега си изпълняваме обещаното, потвърдиха общински съветници, членове на ресорната комисия.
 
На заседанието от Топлофикация ще отговарят на въпроси с изразходваните средства, цените на топлото, ремонтите и профилактиката на топлата вода. И в момента голяма част от софийските квартали са без топла вода -  Надежда и Люлин. В някои блокове ремонтите продължават над 20 дни. За да не бъдат изненадани столичани,  да потърсят в сайта на Топлофикация графика за предстоящите ремонти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама