Нападател на ЦСКА си търси нов отбор

16:27, 25 май 17 / Спорт 25 773 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Нападателят на ЦСКA Кевин Кубемба вече си търси нов отбор, след като от „Армията" са му заявили, че няма да разчитат на него през следващия сезон, разбра Topnovini.bg от свой източник.

Той е възложил на своя мениджър да му намери тим или в родната му Франция, или в Белгия, където игра за Сент Труйден точно преди да акостира в България.

Въпреки че е роден във Франция, той играе за родината на своите родители — Конго. От пристигането си на „Българска армия" таранът има точно 569 минути, като те са записани в 12 мача (6 като титуляр),

Той все още не е успявал да реализира нито едно попадение. „Червените" имат намерение да правят мащабна селекция през лятото и намирането на нов нападател, който да е реална конкуренция на Фернандо Каранга е приоритет за спортно-техническото ръководство на клуба.

\Все пак има шанс Кубемба да остане в клуба, но той верояно ще бъде трети избор за „червеното“ нападание при такова развитие. Това зависи и от бъдещето на другите нападатели на тима-Милчо Ангелов и Тонислав Йорданов, които могат да бъдат преотстъпени.

Доста вероятно е през следващия сезон ЦСКА да няма дублиращ отбор и това ще продиктува даването под наем на част от талантите на клуба, които трудно биха се преборили за титулярно място в състава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама