Започва голяма чистка на кадри на ДПС от София област

11:26, 26 май 17 25 668 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новият управител на София-област Илиан Тодоров ще трябва да изпълни заръката на Обединени патриоти в администрацията, която оглави от вчера. Той трябва да изчисти всички представители на ДПС. Дни преди да бъде официално обявено правителството "Борисов-3" Обединените патриоти направиха бърза справка и установиха, че в областната администрация на София-град и София-област имало много чиновници на ДПС. Това било завещано наследство от управлението на Пламен Орешарски. От 2013 година никой областен управител не си е позволил да ги измете. 

Сега обаче, патриотите са категорични, че хората на ДПС въртели много схеми и затова трябва да се отърват от тях. В администрацията на София-област имало много жалби срещу чиновниците от ДПС и доста от процедурите се бавели. Това била основната причина, поради която Илиан Тодоров трябва да се спаси от хората на Доган. 

Тодоров е магистър по национална сигурност и отбрана от Военната академия „Георги Ст. Раковски“. Името му нашумя като един от най-преданите хора на Волен Сидеров по времето, когато лидерът на "Атака" се вихреше вечер по столичните булеварди и пред НАТФИЗ. Тодоров беше регионален координатор на "Атака" за Югозападна България. След всичко това той "заслужено" получи поста на управител на София-област.

От квотата на Обединените патриоти правителството назначи общо петима областни управители. За губернатор на София-град беше избран Николай Пехливанов, който беше зам.-председател на столичния общински съвет. През 2011 г. бе кандидат за кмет на София от "Атака". За областни управители на Добрич и Русе от квотата на ВМРО бяха назначени Атанас Атанасов, бивш общински съветник в Балчик и Галин Григоров - областен координатор на ВМРО. Човек на НФСБ получи Стара Загора - Гергана Микова, която досега е била директор на регионалния офис на телевизия СКАТ в Стара Загора и Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама