Местни звезди от Балкан са украшението на турнира

13:40, 26 май 17 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Зала „Балкан“ в Ботевград ще домакинства утре (27 май т.г) на поредния кръг по стрийтбол (3х3) от първенството на страната ни. Турнирът ще се играе на закрито заради прогнозата за неблагоприятни метеорологични условия.

Черешката на тортата несъмнено ще е участието на братята Лилови и Маринови, а в срещите с тях всеки ще може да свери баскетболния си часовник. Началото на турнира е в 14:00 ч., а участници ще могат да се запишат на място до 13:30.

Надпреварата ще се проведе по официалния правилник за стрийтбол, а победителите ще си тръгнат с чисто нови телефони Huawei p8 lite. Те ще се присъединят и към отборите от Team Sofia и Все тая, които спечелиха предишните два кръга, проведени в Пловдив и София, като ще получат право да се борят за титлата на 3х3 на България. Финалният турнир е през юни.  

За всички фенове са предвидени игри и забавления с награди от VIVACOM, Wilson и магазини Foot Court. Качественият баскетбол и приятните емоции в съботния следобед са гарантирани, обещават организаторите!

Записването продължава, турнирът е без състезателна такса и е отворен за всички, навършили 18 години. За участниците са подсигурени и екипи. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама