Гери Никол: Не мога без мама

13:07, 27 май 17 25 813 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Варненската певица Гери Никол е силно свързана с майка си. Това призна самата тя пред bTV. Раздялата между майка и дъщеря е почти невъзможна. Гери Никол заминава да учи в чужбина актьорско майсторство, разкри тя пред Петя Дикова. "Не мога без мама, искам да я взема с мен. Много те обичам, мамо! Искам да съм с нея поне в началото", заяви варненската звезда.

Лятото ще е доста натоварено за изпълнителката, която до септември трябвало да реализира няколко проекта. След това обаче скача в дълбоките води на образованието зад граница. Ти си много смела, защото ще изоставиш кариерата си, коментира Дикова. "Знам, че много малко хора на мое място биха направили това. Аз съм такъв човек и обичам да рискувам. Искам да надградя, това, което съм постигнала досега", обясни Гери Никол. 

Преди дни певицата бе абитурентка и показа секси тялото си с уникално красива рокля. Със заминаването си за чужбина да учи пре септември Гери Никол се надява да срещне и голямата си любов, както и пожела водещата на Cool..T.

Тя е подала документи в Лондон и в САЩ, не искам да казвам голяма дума, но смятам, че ще бъда приета, правя си изводи от това, което съм преминала като изпити.  

За тези две години слава бързо пораснах и се поразчупих. Вече съм по-уверена в себе си, установи певицата. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама