С режим на водата започва седмицата в София 

16:30, 28 май 17 25 467 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пак с режим на водата ще започне поредната седмица в София. Почти няма ден, в който концесионерът "Софийска вода" да не оставя на сух режим поне 3 квартала в столицата. Постоянно се правят някакви ремонти и постоянно се обяснява, че ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа. Явно е, че това е лъжа и е  оправдание за концесионерът.

Ето графикът на районите, които в понеделник ще са без вода:

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Симеоновско шосе“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 13:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:  по бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Димитър Шишманов“ до ул. „Асен Разцветников“ и ул. „Проф. васил Стоин“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Асен Разцветников“.

 

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Даскал Коле“ жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Възкресение“, ул. „Трънски майстор“, бул. „Вардар“, ул. „Тома Никлев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Вардар“ ъгъла с ул. „Даскал Коле“.

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Симеоновско шосе“ кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:  по ул. „Крайречна“ от ул. „Буката“ до ул. „Крайречна“ №7, ул. „Буката“ и по бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Крайречна“ до ул. „Витошки езера“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“№344.

 

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:  по бул. „Лазар Михайлов“ от ул. 254 до жп. прелеза за гара Биримирци и ул. „Старата воденица“, ул. „Герено“, ул. „Простор“, ул. 255, ул. 256.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Лазар Михайлов“ ъгъла с ул. „Старата воденица“.

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Емануил Попдимитров“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Емануил Попдимитров“ от №23 до №25.

Зона с ниско налягане ще са столичани живеещи на:  ул. „Иван Радоев“, ул. „Кирил Буюклийски“, ул. „Ангел Каралийчев“, ул. „Емануил Попдимитров“, ул. „Трифон Кунев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емануил Попдимитров“ №25.

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и пожарен хидрант на ул. „Кобилино бранище“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:  по ул. „Кобилино бранище“ от ул. „Петър Богдан“ до ул. „Велчо Атанасов“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кобилино бранище“ ъгъла с ул. „Велчо Атанасов“.

На 29 май 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Резбарска“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:  по ул. „Резбарска“ от № 9 до № 15.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Резбарска“№9.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама