Полицията задържа 33 след ЦСКА - Левски

08:08, 29 май 17 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столични полицаи задържаха 33-ма души преди, по време и след футболната среща между отборите на ПФК „ЦСКА- София” и ПФК „Левски”. Адекватната намеса на полицията предотврати сблъсък между две групи фенове пред заведение в района между Орлов мост и сградата на Софийския университет. Въпреки това униформените гледаха с недоумение как сини фенове събличаха футболистите на "Левски" на стадиона, секунди след като сините загубиха с 0:3 от ЦСКА. Безпомощни срещу фенското нашествие на пистата бяха и стюардите.

Полицията не допусна сериозни нарушения на обществения ред преди, по време и след футболната среща между отборите на ПФК „ЦСКА- София” и ПФК „Левски”. СДВР предприе всички необходими мерки за охраната на реда и безопасността на движението в столицата. Полицаи задържаха общо 33-ма души за носене на забранени предмети, пиротехника и наркотични вещества. След края на столичното дерби, съгласно изготвения план, на стадиона бяха забавени привържениците на победилия отбор до оттеглянето на противниковите фенове.

От СДВР информират, че към момента няма регистрирани нарушения на обществения ред по улиците в района и в посоките на изтегляне на привържениците на двата отбора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама