Баскетболът с нова платформа за видео стрийм излъчване

11:42, 29 май 17 / Спорт 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По съвместна инициатива на Национална баскетболна лига Виваком, Българска федерация по баскетбол и Баскетбол ТВ, българското онлайн пространството се обогати с иновативна платформа за видео стрийм излъчване на баскетболни срещи, съобщават от БФБ. . Нейното име е www.tv.basketball.bg .

Феновете на играта между двата коша ще имат възможност да гледат в реално време всички баскетболните събития с пряко излъчване от първенствата на Национална баскетболна лига Виваком, А група – мъже и жени, подрастващи, национални отбори, 3x3 стрийтбол турнири, интервюта, най-добрите моменти на любими състезатели и др.  

На страницата на платформата ще се съхраняват и разнообразни видео материали, разпределени в няколко категории – ТОП 5, интервюта, highlights и мачове.

Популяризирането на баскетбола е в основата на новосъздадената телевизонна платформа. Освен всичко друго, идеята е и да се предостави възможност на клубовете и отборите да организират собствено излъчване и съдържание, което, благодарение на страницата, да достига до максимално голяма аудитория.

Сериозен принос към идеята и реализацията на проекта имат и организаторите на аматьорската лига BGO ББЛ.

"Екипът на онлайн платформата своевременно ще да ви предоставя разнообразна програма и завладяващи видео материали, а за да проследите всичко най-интересното от света на българския баскетбол ви очакваме на интернет адрес: www.tv.basketball.bg.", споделят от баскетфедерацията.

Специална секция към новата телевизионна платформа може да се открие и на страниците на БФБ и НБЛ.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама