Драконовски мерки на световното по тенис на маса в Дюселдорф

13:56, 29 май 17 / Спорт 25 432 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Драконовски мерки за сигурност прилагат домакините на световното индивидуално първенство по тенис на маса, което започна тази сутрин в Дюселдорф, съобщиха за Topnovini.bg от Българската асоциация по тенис на маса (БФТМ).

Всяка чанта и пакет са щателно проверявани преди влизането в залата и специално маркирани с книжни стикери, като всеки ден са с различен цвят. 

Днес е ден на лилавото, т.е. всички багажи на състезатели и зрители са с лепенки с този цвят, с цел сигурност на първенството. „Невидими очи“ контролират да няма нарушители. Зрители и състезатели, които над 500, търпеливо трябва да изчакват проверките (на заглавния колаж).

Снимка: БФМТ

След влизането семействата с деца могат спокойно да се разделят с наследниците си, които в специална детска зала имат възможност да бъдат обучавани от треньори (според възрастта масите са малки и големи), да получат подарък ракети и топчета, да се сдобият с автограф от играчи и производители на спортни артикули. 

Снимка: БФМТ

Обособен е и кът за рисуване, но тематиката задължително е тенис на маса.

За първи път в историята на този спорт игралните маси са с черен цвят (на заглавния колаж), заменили досегашните зелени и сини. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама