Оставиха в ареста Драгомир Драгомиров

12:19, 30 май 17 25 621 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Драгомир Драгомиров, който уби двама души в столичния квартал "Витоша" остава в ареста. Софийски апелативен съд не промени мярката за неотклонение въпреки исканията на неговите защитници.

На 18 май в офис на строителна фирма Драгомиров застреля Вячеслав Коев и Стойка Мишева и простреля в главата сина й. Момчето все още се бори за живота си. Драгомиров имал да взима около 100 000 лв. от фирмата на строителните предприемачи. Те дълго го разигравали и мотаели Драгомир, който бил подизпълнител.

Адвокатите на обвинениня в двойно убийство поискаха клиентът им да бъде пуснат под домашен арест. Те посочиха, че няма опасност да се укрие. Мотивираха се с това, че Драгомиров няма криминално минало и не е осъждан.

Адвокат Ася Манджукова заяви, че постановлението, с което е назначена психиатрична експертиза, е пълно с грешки и обвиняемият не е бил изследван в център за психично здраве, а за 5 минути в кабинета на разследващия в СДВР.  

Магистратите счетоха, че няма опасност Драгомиров да се укрие, но извършеното престъпление е тежко и е налице обосновано предположение, че обвиняемият е съпричастен. Поради това съдът го остави в ареста.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама