Ексхибиционист тормози блок и училище в столичния квартал "Дружба"

14:21, 31 май 17 25 438 Шрифт:
Автор:

Ексхибиционист тормози хората от бл. 12, който е до 89-то училище в столичния квартал Дружба 1. Извратенякът редовно се навирал в мястото, което дели жилищния блок от школото, оплакаха се пред topnovini.bg жители на бл. 12. 

"Няколко пъти се обаждаме в VIII РПУ, но от там идват по-късно, когато той е избягал. И през деня и вечер стои в градинката", разказват хората. 

В пространството между училището и блока има много храсти и дървета и ексхибиционистът редовно се изправял с лице към блока, особено когато види жена на прозореца или на терасата. От другата страна е пътеката за бягане в училищния двор. Там учениците редовно карали часовете по физическо.

Хората на няколко пъти се обаждали и на кварталния, но той докато пристигне и ексхибиционистът изчезвал. "Трябва да има полицаи на място и когато се появи да го хванат. Всички сме пропищели от него, накрая мъжете ще се съберат и ако го пребият какво ще стане. Още повече тук има малки деца от училището", ядосват се живеещите в бл. 12. 

Големият проблем е, че общината не си е свършила работата да подреже храсти и клони на дървета, които влизат буквално в апартаментите на хората от първия и втория етаж. 

 

 

"Ако мястото се разчисти, тогава тук няма да крият извратеняци и пияници и да облекчават нуждите си под прозорците ни", възмущават се хората. За тяхна сигурност те са събрали пари и от двете страни на блока са заградили с мрежа мястото, което ги дели от училището.

Въпреки това изродите късат мрежата и се навират сред дърветата и храстите, свидетелстват потърпевшите. 

До момента общината не предприема никакви мерки за сигурността на хората. А по разлистените дървета спокойно може да покатери и крадец най-малко до третия етаж.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама