Дори и да не играе в Европа , ЦСКА стяга сериозна лятна селекция

12:24, 05 юни 17 / Спорт 25 883 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Отборът на ЦСКА ще започне лятната си подготовка с поне трима нови играчи. Общо новите попълнения пък може да нараснат на петима, като част от тях ще се присъединят към отбора в хода на подготовката. Стартът й ще бъде даден на 12 юни (понедел­ник) на базата в Панчарево.

Клубът води  преговори във връзка с привличането на няколко футболисти и почти сигурно ще финализира част от тях до началото на подготовката. Новите попълнения на  „червените“ ще са предимно чужденци, сред които вратар, централен защитник, плеймейкър и нападател., сочи информация на "Тема Спорт". В селекцията фигурира и българин, който вече е договорен.

Освен очакваната здрава селекция, която подготвят “армейците“, те смятат да запазят и настоящото ядро на състава и отборът да атакува титлата през следващия сезон.

Работи се и около евентуални продажби на играчи. Почти сигурно е, че ЦСКА ще трансферира поне един състезател през лятото.

Ръководството прави опити да финализира придобиването за постоянно на Рубен Пинто от Беленензес. За сметка на това „червените“ са склонни да продадат Руи Педро и Арсенио Нунеш при добри оферти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама