Мъж преби брутално жена пред зала “Универсиада” (ВИДЕО)

11:13, 14 юни 17 25 1256 Шрифт:
Автор: Антоан Николов

Случен минувач е станал свидетел на изключително грозна сцена, разиграла се пред столичната зала "Универсиада". Topnovini.bg получи на служебната поща покъртително видео от Цветелина Стоянова, на което се вижда как в спрял автомобил мъж пребива по изключително жесток начин жена, докато тя седи в колата си. Вследствие на получените удари, жената пада от шофьорското място на пътното платно. Случката се разиграла в късния следобед вчера, на метри от софийската редакция на Topnovini.bg.

На кадрите се вижда, че дори притеклите се на помощ младежи не могат да го спрат, като дори насилникът налита и тях да бие. 

Цветелина Стоянова, станала очевидец на грозната сцена, предполага в каченото в YouTube видео, че причина на агресията на мъжа е станала обикновена пътно-транспортна ситуация. Тя споделя, че независимо от подадения сигнал на телефон 112, полицейски патрул така и не е пристигнал, въпреки че районното поделение се намира на броени метри от зала "Универсиада".

"По незнайни причини и още по-незнайна предистория, този побеснял мъж (пристигнал с бялата баничарка) преби пред очите ми тази слаба и беззащитна жена и дори яките момчета, притекли се на помощ, не успяха да го укротят. След подаден сигнал на 112 - полиция така и НЕ ДОЙДЕ!", пише под видеото Цветелина Стоянова.

[[{"fid":"90713","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"2":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"alt":"Мъж налага жена, докато седи в колата си пред зала Универсиада","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"2"},"link_text":null}]]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама