Четирима са задържани за убийството на жена в "Хиподрума"

17:01, 16 юни 17 25 802 Шрифт:
Автор: Антоан Николов

Общо четирима са задържани за убийството на жената в "Хиподрума". Това каза  пред журналисти шефът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов. "Задържаните са лицето, което е подало сигнала, предполагаемата убийца, съпругът й и техен наемател", поясни Иванов.

Той разясни, че в 04:10 часа тази сутрин на спешния тел. 112 е получен сигнал за лице, което е в безпомощно състояние в столичния квартал "Лагера" - на кръстовището на ул. "Мъглен" и "Цар Борис".

На мястото на инцидента веднага са пристигнали полицейски екипи и линейка. Те обаче установили, че намерената жената на улицата вече била мъртва. В близост до нея бил мъжът, подал сигнала, както и жена във видимо неадекватно състояние.

"Евентуалният извършител е жена на 32 години", каза Иванов. Задържаната е с психични отклонения - страда от шизофрения и е поставена под пълно запрещение от миналата година. Последно е била в психиатрията на Александровска болница през месец март. Тя не дава смислени обяснения", каза Иванов.

По думите му, все още не може да се каже категорично, че тя е извършителят. Задържан е и съпругът й.

Засега не са ясни причините, довели до убийството. Иванов поясни, че то не е извършено на мястото, където е намерена жертвата. Тялото й е било с множество прободно-порезни рани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама