Висшето училище по застраховане и финанси празнува своята 15-та годишнина

13:03, 19 юни 17 25 765 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще отпразнува 15-тата си годишнина от създаването си със специалното събитие “15 за следващите 15. Кой ще успява през следващите 15 г. и защо?”. То ще се проведе на 21 юни 2017 г. от 14 часа в “София Хотел Балкан”, информират от университета.

Форумът има за цел да очертае тенденциите и предизвикателствата пред съвременното образование и бизнес обучението, в частност.

Преподавателите във висшето училище ще разкажат за модерното учебно съдържание и новостите в дисциплините, в което ВУЗФ е лидер в страната. Заедно с това те ще покажат ВУЗФ ще споделят опита си при създаването на успешни магистърски програми с бизнеса и ще разкажат за някои от най-новите си проекти.

Бившите студенти на ВУЗФ ще представят предимствата на висшето учебно заведение и ще опитат да мотивират зрелостниците да изберат точно него, за да продължат обучението си.

„Преди всичко обаче ще отправим поглед към университета на бъдещето, като дадем отговор на основния въпрос, който поставяме във фокуса на събитието - Кой ще успява през следващите 15 г. и защо?“ - казват от университета.

На събитието са поканени представители на държавните институции, на академичните и научните среди, на бизнеса, гости от чужбина, приятели и партньори на ВУЗФ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама