Коремна хирургия в ИСУЛ остана с един ерген по-малко 

15:37, 19 юни 17 25 11022 Шрифт:
Автор:

С луда, луда докторска сватба един от младите и талантливи хирурзи на Коремна хирургия в ИСУЛ д-р Димитър Пейчинов мина под венчилото и ергените в клиниката намаляха с още един. И както съдбата му е отредила той даде сърцето си на лъчезарната и чаровна д-р Елена Бангеева, която е акушер-гинеколог. Тя пък засвидетелства любовта си като прие фамилията на половинката си и увеличи докторското семейство с още един лекар с фамилията Пейчинова.

Двамата се запознават като студенти по медицина в Пловдив. След завършването чувствата им стават още по-силни и любовта продължава в София. Димитър печели конкурса за специализант с пълно 6, а Елена го следва и започва работа в "Света София". 

Двамата са душата на докторските компании. А на сватбата им се събраха известни лекари от столични болници - Коремна хирургия на ИСУЛ, ВМА и гинеколози от "Света София" (бившата Тина Киркова) и вдигнаха луд 14-часово купон. С много танци, изненади и подаръци близки, роднини, приятели и колеги направиха сватбата на д-р Пейчинов и д-р Елена Бангеева, вече Пейчинова незабравима. Всички показаха, че както са професионалисти в операционната така са и майстора на ритмите без значение, народни, поп, рок и хеви метъл. 

От ранни зори, както си повелява традицията купонът започна с оркестър "Разложки мераци" в Чорбаджийска среща. Македонските ритми озвучиха и баровския квартал "Витоша" и всички разбраха, че хубавата Елена вече е дала сърцето си на д-р Пейчинов. Двамата засвидетелстваха любовта си и пред Бога. 

 

Вихърът на купона бе в елитен столичен ресторант. Подобаващо хирурзи и гинеколози се смесиха в неудържими хора в изпълнение на Николай Славеев. Работилата 5 години във Франция д-р Цветелина Спиридонова показа завидни умения на дансинга и получи аплодисментите на доц. д-р Добромир Сотиров от Пирогов и на младоженците. Доц. д-р Теофил Седлоев, д-р Марин Парунев и цялото медицинско войнството от ИСУЛ се весели до полуда на празника на младото семейство Пейчинови.

Докторът мастършеф д-р Калоян Денков, чийто кумове са младоженците, разкри още един от талантите си, показа майсторлък с тъпана, извади глас на славей и бе сериозна конкуренция на музикантите от формацията на Николай Славеев. 

Изненадата за младоженците бе 20-минутна заря, която озаряваше небето над кв. Лозенец повече от 20 минути - подарък от свекъра д-р Пейчинов старши и тъста Александър Бангеев. 

Напишете коментар
Коментари: 3
1 мен 23:54, 10 юни 22

И всичко това със заплата на млад лекар ???или с подкрепата на ДОНОВЕТЕ от ИСУЛ присъстващи на маскарада ??!!!

2 Анонимен 15:36, 03 дек 22

Яки рушвети са взимали докторчетата. Иначе откъде пари за тези екстри.

3 Анонимен 23:25, 13 мар 23

" .... 20-минутна заря, която озаряваше небето над кв. Лозенец повече от 20 минути ....." ---- СТРАХОТНА МИСЪЛ НА ПОРЕДНИЯ БЕЗДАРЕН ЖУРНАЛИСТ

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама