Задържаха 16-годишен младеж, нападнал ученик

17:05, 21 юни 17 25 314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столични криминалисти разкриха и задържаха 16-годишен младеж, нападнал ученик, предадоха от пресцентъра на МВР. На тийнейджъра, който е с криминалистически регистрации, е повдигнато обвинение за грабеж и наложена мярка „надзор на инспектор от „Детска педагогическа стая“.

Оперативно-издирвателните действия бяха предприети след сигнал, постъпил в полицията на 16 юни, за инцидент в района на бул. „Ситняково“. Тогава, в близост до училищна сграда, 15-годишно момче, възпитаник на училището, бе нападнато от непознат. На пострадалия, който бе получил разкъсно-контузна рана, бе оказана медицинска помощ в столична болница и освободен.

В резултат на проведеното разследване столичните криминалисти влезли в дирите на  извършителя – 16-годишен младеж с криминалистически регистрации, наложена му е била 24-часова полицейска мярка за задържане. 

След доклад на материалите в Софийската районна прокуратура му е повдигнато обвинение за извършен грабеж. Наложена му е мярка за неотклонение „надзор на инспектор от „Детска педагогическа стая“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама