Привърженици на Десислава Иванчева разкриха заверата на Георги Кадиев

08:28, 23 юни 17 25 714 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Само ден преди атаката срещу кмета на район "Младост" - Десислава Иванчева, Георги Кадиев събира своите последователи на ударно пиене на бира. Именно там става и заверата срещу Десислава Иванчева. Още в първия работен ден на миналата седмица няколко лица се обявиха от инициативен комитет за "Зелен Младост" и поискаха оставката на Десислава Иванчева. Това пишат привържениците на кмета на Младост в техния блог за Дружба 2. 

ЍТе са се снабдили с доказателства за сбирката - снимки, на която е обсъждано оттеглянето на подкрепата от Иванчева. От кадрите става ясно, че въпросните активисти са силно приближени на вечно неуспелия кмет на София - Георги Кадиев. Явно не инициативен комитет за "Зелен Младост", а малокалибрената партия - "Нормална държава" стои зад исканата оставка. Не случайно мнозинството от членовете на инициативния комитет издигнал Десислава Иванчева за кмет вече публично обявиха, че я подкрепят. 

Хората на вечния кандидат за всички знайни и незнайни постове са в сериозна паника. След като никой не взе на сериозно техните искания за оставка на единствения граждански кмет в София - Десислава Иванчева, сега са се заели да трият снимките си от Фейсбук. Както по-рано съобщихме заверата за исканата оставка е станала в Македонска кръчма механа и хотел. На солидно количество бира е решено да се сваля доверието от Десислава Иванчева.

 

Инициативата за това идва само от партията на Георги Кадиев - "Нормална държава", но дори и в тази формация е имало сериозно разногласие за взимането на това нелогично решение. Все пак беше пуснато едно съобщение до медиите с искане за оставка, но още на следващия ден стана ясно, че огромното мнозинство стои зад Десислава Иванчева, а инициативният комитет за "Зелен Младост" не е свалял никога доверието си от нея.

Оказва се, че доскорошният зам.-кмет на "Младост" - Никола Вапцаров, който шумно хвърли оставка има по трудова книжка само 5-6 месеца стаж и то по стажанската програма. Иначе не му липсва самочувствие да дава акъл на другите. 

Хората на Георги Кадиев решиха да скочат и на дружбенци. Явно подкрепата на хората от квартала към кмета на "Младост" - Десислава Иванчева е отключила неприятни чувства към дружбенци. 

В интервю за сайта Топновини, бившият вече зам.-кмет на "Младост" - Никола Вапцаров заяви следното: Създава се едно противопоставяне, като от едната страна са „лошите“ инвеститори и „лошата“ Столична обшина, а от другата страна - гражданите на "Младост". Само че една администрация не може да функционира здравословно по този начин, защото този антагонизъм поражда проблеми за квартала. Пример за това е булевард „Копенхаген“, в отсечката от "Младост" до "Дружба", която трябва да мине през "Горубляне" и да пресече Цариградско шосе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама