Гимназията по туризъм отложи Педагогическия съвет за Марин

15:48, 23 юни 17 25 494 Шрифт:
Автор:

Педагогическият съвет на гимназията по туризъм в София не определи наказанието на Марин Цанов, който в началото на седмицата удари учителка в учителската стая. Събирането е отложено, тъй като не е спазена процедурата. Това съобщиха пред topnovini.bg от столичния инспекторат на МОН.

Причината е, че майката на ученика и той също не са се явили пред Педагогическия съвет, каквото е изискването.

"Снощи имахме извънреден Педагогически съвет за процедурата по определяне на санкция на ученика, за да се финализира случаят. Ученикът и майка му не дойдоха, както и нямаше упълномощено от тях лице. И след като не е спазена процедурата, ние отложихме съвета", обясни директорът на професионалната гимназия Надя Джонева.

Когато имаме готовност, тогава ще бъде следващият Педагогически съвет, допълни тя. 

Директорът отказва всякакви коментари и информация по случая, защото в момента вървяло досъдебно производство. Тя не пожела да обясни какво й е разказала битата учителка и откъде започва конфликтът й с Марин.

Според достоверен източник на Topnovini.bg, съученици на Марин са го подкрепили, като разказват, че учителката се държала арогантно с него. Нито един от приятелите му обаче на оправдава постъпката на 16-годишния тийнейджър. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама