Разкриха брутално убийство като по сюжет от роман на Стивън Кинг (ВИДЕО)

16:42, 26 юни 17 25 1203 Шрифт:
Автор: Антоан Николов

Полицията разкри брутално убийство на територията на София. 29-годишно момиче е умъртвено по особено жесток начин от приятеля си, с когото живели от около два месеца. От прокуратурата уточниха, че по тялото й има следи от удари с винкел и следи от душене. За да спре страданията й, убиецът, който бил на нейната възраст, забил нож във врата на жертвата си. С втори нож е опитвал да й отреже главата. Съседите чули виковете на момичето, но не позвънили в полицията.

Малко по-късно, обвиняемият се е обадил на своя бивша приятелка, с която живял в миналото. Тя го попитала къде е новата му приятелка, а той с жест й показал, че я е заклал. Тя не повярвала и затова я завел на местопрестъплението, където лежало безжизненото тяло на жертвата. Върху завития с одеало труп имало плюшена играчка, наподобяваща котето от Алиса в страната на чудесата.

Виждайки бруталната гледка, бившата приятелка на убиеца изпаднала в шок, но за да успее да се измъкне невредима, запазила самообладание. 

Впоследствие, станалата свидетел на кървавата баня девойка и нейният настоящ приятел, се опитали да убедят касапина да се предаде сам. Той им обещал, че ще го направи, но след като отиде на парти. 

Още същата вечер убиецът запалил джипа си и потеглил към морето. По пътя го спрели момиче и момче на автостоп. Той най-любезно ги качил. Питал ги дори каква музика слушат. След няколко часа, в района на село Зимница, под предлог, че му се ходи до тоалетна, той нападнал момчето с бокс. Момичето успяло да избяга, подавайки сигнал в полицията в Ямбол. Оттам той е обявен за издирване. 

По същото време бившата му приятелка заедно с гаджето й подали сигнал в столичното III-то РУ.

На място били изпратени полицейски екипи. Апартаментът на извършителя полицаите отворили със съдействието на баща му, а там открили трупа на момичето.

Веднага след това убиецът е обявен е за общодържавно издирване. Впоследствие става ясно, че същият е издирван и за престъплението, извършено в района на село Зимница. В резултат на издирвателните действия малко по-късно е задържан в заведение в Созопол. 

В момента той е в ареста за 72-часа, но след това се очаква да бъде задържан за постоянно.

[[{"fid":"93099","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"alt":"Мъж уби зверски приятелката си от ревност","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]] 

Според прокуратурата основен мотив за бруталното убийство е ревност и неразбирателство. Убиецът е употребявал наркотици от няколко години. В дома му и у него самия са открити хапчета, най-вероятно амфетамини. Видът на таблетките предстои да бъде установен чрез експертиза. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама