Пенелопе Круз е „Кралицата на Испания“

20:15, 26 юни 17 / Култура 25 567 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Малко преди официално да настъпи вечерта през последния петък на юни, можете да си уредите среща със самата Пенелопе Крус. Тя ще Ви чака в 17:00 часа в Дом на киното в столицата, за да Ви убеди, че безспорно е кралицата.

Сюжетът на лентата разказва за Испания през 50-те години. Макарена Гранада (Пенелопе Крус)- великата „американска“ звезда от испански произход- се връща в родината си, за да изиграе кралица Исабел Католическа.

Научавайки новината, Блас Фонтиверос (Антонио Ресинес) - който не се е връщал в Испания, откакто заминал да режисира "Момичето на твоите мечти" в нацистка Германия преди 18 години, решава да се прибере и да издири някои стари приятели и колеги. Пристигането му отключва поредица от събития, които ще застрашат снимките на суперпродукцията -продължение на "Момичето на твоите мечти".

И ако краткото описание на филма не Ви е достатъчно, моля върнете се към началото и погледнете отново снимката на Пенелопе.

Мисля, че вече нямате съмнение къде ще посрещнете предстоящата петъчна вечер, а след края на филма вероятно ще сте убедени, че Крус наестина е кралицата…на всичко.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама