Георги Миланов може да заиграе в Англия

11:27, 27 юни 17 / Спорт 25 815 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Полузащитникът на ЦСКА Москва и българският национален отбор Георги Миланов е трансферна цел на английския Хъл Сити.

Според "Дейли мейл" треньорът на "тигрите" Леонид Слуцкий, който до миналата година беше начело на московчани, е настоял за привличането на българския национал. Не е тайна, че спецът цени качествата на Миланов и разчиташе постоянно на българския играч.

Хъл Сити изпадна от Висшата лига през изминалия сезон, но има амбиции още през тази настоящата кампания да се върне в английския елит.

Освен българина, за трансфер се спрягат и други трима футболисти от руския тим - това са защитниците Кирил Набабкин и Георгий Шенников, както и полузащитникът Александър Головин, към когото интерес проявява английският гранд Арсенал.

Друга сериозна трансферна цел на Слуцкий пък е Ахмед Муса от Лестър, който също има няколко сезона в ЦСКА Москва в кариерата си.

Малко по-късно мениджърът на Миланов- Мирчо Димитров, опроверга такава възможност, като обясни как никой не се е свързвал с него или клиента му.

"Георги там няма да ходи. Той иска да се утвърди в състава на ЦСКА (москва). Нямаме никакви други предложения, а Георги работи спокойно и се чувства щастлив при армейците, обясни Димитров.

Това обаче не значи нищо, защото на този ранен етап клубовете все още не бързат с официални оферти за покупки на играчи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама