Народният театър напуска пределите на сградата си

12:18, 27 юни 17 / Култура 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Народният театър „Иван Вазов” ще закрие сезон 2016-2017 с грандиозно петдневно събитие на открито – „Театър пред театъра“, съобщават организаторите.

В периода между 3 и 7 юли 2017 г. най-големият театър у нас ще напусне пределите на сградата и ще се обърне директно към своите приятели и почитатели, предоставяйки им уникалния шанс да се насладят на любимите си спектакли под открито небе.

Спектаклите ще са с начален час 21:30 ч., като откриването ще е на 3 и 4 юли с „Мнимият болен”, на 5 юли ще се играе „Лунатици”, а финалът ще е с две представления на „Почивен ден” на Камен Донев – на 6 и 7 юли.
В пространството пред една от най-емблематичните сгради на София ще се издигнат сцена и трибуни с внушителните 1000 места, които ще отворят врати за пет представления под открито небе.

Едни от най-любимите на публиката актьори и режисьори ще си дадат среща под звездите, за да закрият по вълнуващ и специален начин театралния сезон 2016/2017 на Народния театър “Иван Вазов”.
Три спектакъла от репертоара на театъра ще бъдат изцяло пригодени за представление на открито – премиерният за сезона „Мнимият болен”, „Лунатици” и „Почивен ден”, а сред звездите, които участват в тях, са Георги Мамалев, Михаил Петров, Аня Пенчева, Мария Каварджикова, Антон Радичев, Албена Колева, Ева Тепавичарова, Виолета Гиндева, Биляна Петринска, Васил Драганов и много други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама