По традиция - част от София без вода

08:30, 28 юни 17 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Превърналото се в традиция за „Софийска вода” временно прекъсване на водоснабдяването в някои части на столицата ще продължи и днес. От пресцентъра на дружеството посочиха кои места ще останат на сух режим.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Феникс“ жк. „Овча купел“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Антон Колар“, ул. „Херман Майер“, ул. „Иван Хаджийски“, ул. „Феникс“, бул. „Президент Линкълн“; по ул. „Иван Хаджийски“ от ул. „Херман Майер“ до ул. „Промишлена“ магазин СБА. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Феникс“ ъгъла с ул.“Иван Хаджийски“.

Заради подмяна на уличен водопровод на ул. „Царибродска“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Царибродска“, ул. „Димитър Петков“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Александър Стамболийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа от дружеството ще осигурят алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царибродска“ ъгъла с бул. „Александър Стамболийски“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121. От интернет сайта на дружеството (www.sofiyskavoda.bg)  клиентите могат да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама