Ало, БСП, къде беше Деница Златева, когато отговаряше за НДК

17:01, 28 юни 17 / Политика 25 586 Шрифт:
Автор:

От БСП искат анкетна комисия и сигнализират главния прокурор за батака в НДК. Социалистите са възмутени от 24-часовото уволнение на директора на НДК Мирослав Боршош, който след преспиване на премиера отново бе върнат на работа. Изглежда в същата нощ Лиляна Павлова, министър, отговарящ за европредседателството на България, е сънувала кошмари. Но никой от родните политици не вярва в предсказанието на сънищата, а само в покровителството. Всъщност кой нареди на премиера да върне Боршош? И нормално ли е в битката между шефа на кабинета му Румяна Бъчварова и Лиляна Павлова той да е рефер? Такива ми ти гербаджийски, баджанашки и орташки работи се случват в партията на Борисов.

А опозицията, в лицето на  БСП, се наслаждава на цирка. И за да е пълен и да няма недоволни, социалистите използват момента да извадят политически дивиденти. Иначе, както винаги те са чисти като сълзи. Те действат супер опозиционно, но най-вече супер изгодно. Сезират главния прокурор. Чак сега ли от Столетницата разбраха, че нещо се случва в НДК? След одисеята "Боршош".

Та, нали техният човек Деница Златева отговаряше за НДК и европредседателството на България в служебния кабинет "Герджиков". Тогава обаче тя бе възхитена от директора Боршош и всичко вървеше по мед и масло. Така ли беше господа, от БСП?

Ами, точно по нейно време се развихри скандалът с авторските права на проекта за преустройство и ремонт на НДК. Павлова само наследи свършеното от Златева. Та самият Герджиков предложи на Борисов Златева, настоящ зам.-председател на БСП, да остане в правителството. Но своите не я дадоха?! Какво знаеше тогава Деница Златева за ремонта на НДК и какво е премълчала? Сега е ясно, че тя трябва да проговори и няма да мълчи, защото прокуратурата ще разпитва повече, отколкото от БСП предполагат. Ще разпитва поред на номерата! Иначе анкетната комисия и главният прокурор е като след дъжд БСП и след скандал Деница Златева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама