Костадин Костадинов пред Topnovini.bg: САЩ подготвят циганите за бъдещ собственик на България

"Новите собственици на Топновини се разграничават от изразените мнения в материала по-долу, част от предишната редакционна политика на сайта. Смятаме, че той не отговаря на Етичния кодекс на българските медии, а съдържащият се в него “език на омразата” не е приемлив за нас.
Въпреки всичко, не изтриваме материала, защото не желаем да крием историята на уебсайта" 

 

Г-н Костадинов търся Ви по повод побоя над български деца в Асеновград. Защо се стигна до такъв случай?

- Защото България не е държава на българите, а на циганите. Това е най-простичкият отговор. В тази държава циганите си правят каквото искат.

Смятате ли,  че взетите досега мерки са адекватни?

- Не, защото хората, които управляват България са избирани и съответно са пряко зависими от циганите. Освен това, България не е независима държава и в нея работят чужди посолства, фондации, неправителствени структури, които всъщност се издържат от други правителства, чиято цел е да създаде в циганите едно усещане за безнаказаност и затова, че държавата им принадлежи. В действителност, виждате, че те се държат точно по този начин.

Каква трябва да бъде нашата реакция на случващото се?

- Какво разбирате под нашата? Ако питате за българския народ, трябва извършителите на престъплението да бъдат вкарани моментално в затвора. Ние, българите трябва да излезем на протести и митинги във всеки голям град. Трябва да стане ясно, че тази държава принадлежи на нас, а не на тях. Защото, ако така продължават нещата, те ще започнат да ни избиват като кучета по улиците. Не че това не се случва и в момента. На някои места няма ден, в който циганите да не извършват престъпления срещу нас, българите. Досега да сте чули циганин да извърши престъпление срещу друг циганин? Ако стане подобен сблъсък между тях, това става след употреба на алкохол или нещо от битов порядък. Докато престъпността срещу нас е от порядъка на този, който навремето албанците използваха срещу сърбите в Косово, за да го прочистят на етническа основа и видяхте докъде стигнаха. Не говоря празни приказки. До преди два дни бях в Косово и видях какво са направили албанците там. Същото нещо правят циганите.

Какви действия трябва да предприемат управляващите държавата ни?

- Те са изцяло в услуга на циганите. Проверете резултатите от изборите в циганските райони на т.нар. патриоти, които са сред най-големите национални врагове на България. Ще отворя една скоба за лицето Красимир Каракачанов, който е силов заместник-министър председател и отговаря конкретно за дейността на МВР. Този човек вече 27 години обяснява на целокупния български народ как иска да се пребори с циганската престъпност. За същото му пригласяха неговите политически партньори Валери Симеонов и Волен Сидеров. Сега те контролират МВР. Е, какви мерки предприе вътрешното министерство за тези месеци, за да предотврати циганската престъпност? Виждаме, че вместо да намалява, тя се увеличава. Те просто трябва да приложат законите. След като нещо такова се случи и то събужда такава обществена реакция, тези хора трябва да бъдат вкарани в ареста, да бъдат съдени ефикасно по бързата процедура, да получат ефективни присъди от години затвор и след това да си излежат присъдите. Но в тази държава законите за циганите не важат. Управляваме се от партии, които зависят от циганския вот. За да затворя скобата, отново ще се върна на резултата на „Патриотите“ в големите цигански секции. Колко много цигани са с любов към патриотичната идея? Пълно е! Ако не бяха купували гласове, нямаше да имат този резултат, който имат в момента. Те са зависими от много цигански барони, от разни неформални отношения, които имат с тях. Но най-вече са зависими от чуждите посолства и предимно от американското, което отглежда циганите за бъдещ собственик на България. Това едва ли има някой българин, който да не го разбира. Извършва се процес на замяна на традиционния етнос в България и носител на държавотворната идея с циганите. Това се вижда от Космоса.