Къде спират водата утре?

11:59, 27 сеп 17 25 592 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 28 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с почистване и дезинфекция на резервоар „Изгрев – Гниляне“ на ул. „Лозянски дол“, кв. „Изгрев“ гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на :

кв. „Гниляне“, кв. „Курило“, кв. „Изгрев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Гниляне“ на площада;кв. „Курило“ - ул. „Вечерница“ ъгъла с ул. „Търговска“;кв. „Изгрев“ - ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Надежда“.

Също утре във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на ул. „Крум Кюлявков“ , жк. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Крум Кюлявков“ – висока зона на бл. 56 и бл. 57

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” обещава да осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крум Кюлявков“ ъгъла с ул. „Владимир Трендафилов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Надежда“ , с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Отец Паисий“, ул. „Търговска“, ул. „Стубела“, ул. „Люляк“, ул. „Черковна“ утре – 28.09.2017г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ ъгъла с ул. „Надежда“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама