На 9 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Цветна градина“ , кв. „Лозенец“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Цветна градина“ от ул. „Църноок“ до ул. „Бреза“, ул. „Бреза“
ул. „Николай Лилиев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Вежен“  
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  площад „Хелзинки“.
На 9 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалница“, Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Брегалница“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Пиротска“
 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Брегалница“.
На 9 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Владимир Трендафилов", жк. „Дианабад“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Владимир Трендафилов“ от ул. „Крум Кюлявков“ до ул. „Васил Калчев“
ул. „Васил Калчев“ от ул. „Владимир Трендафилов“ до ул. „Апостол Карамитев“, ул. „Св. Пимен Зографски“ - бл. 42, 34 ОДЗ
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владимир Трендафилов“ ъгъла с ул. „Васил Калчев“.

 

 

На 9 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 517, кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 510, ул. 519, ул. „Георги Спасов“ и ул. 511
 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 517 №23.

На 9 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Самоковско шосе", кв. „Горубляне“  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Обреща“ до бензиностанция OMV
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обреща“ ъгъла с ул. „Самоковско шосе“ .

На 9 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Илия Кутев", кв. „Бояна“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Илия Кутев" от ул. „Беловодски път“ до ул. „Богова стъпка“, ул. „Църковна“, ул. „Учителят“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Кутев“ ъгъла с ул. „Църковна“ .

На 9 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Петков“, с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Никола Петков“ , ул.  „Георги Бенковски “, ул. „Спас Андреев“ , ул. „Александър Стамболийски  “ , по ул. „Никола Петков“  от ул. „Цар Борис III “ до ул.  „Александър Стамболийски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Петков“ ъгъла с ул. „Георги Бенковски“.

На 9 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ташкови ливади“, жк. „Разсадника-Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Възкресение“, ул. „Трънски майстор“, бул. „Вардар“, ул. „Тома Никлев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трънски майстор“ ъгъла с  бул. „Възкресение“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно