Във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод над с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Мърчаево

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Борис Новоселски“, жк. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Борис Новоселски“ и бл. 36, бл. 37, бл. 38, бл. 38А, бл. 40А, бл. 32А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 40А.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Алабин“, Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Алабин“ от бул. „Витоша“ до бул. „Христо Ботев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Алабин“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клокотница“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Клокотница“  от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Опълченска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Клокотница“ ъгъла с ул. „Странджа“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Свободна“ кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Военна рампа“ от ул. „Свободна“ до ул. „Сергей Румянцев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свободна“ ъгъла с ул. „Военна рампа“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с откриване на скрит теч до бл. 513, жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 513

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 513.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран в махала „Масова“ с. Плана, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

махала „Масова“, махала „Календерова“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: махала „Масова“ ъгъла с махала „Календерова“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“, кв. „Сеславци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стара планина“, ул. „Цанко Церковски“, ул. „Бреза“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“, с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Незабравка“, ул. „Свобода“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Никодим Тодоров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Незабравка“ ъгъла с ул. „Дружба“.

 

 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно