Къде спират водата днес?

07:05, 22 ное 17 25 766 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, във връзка с подмяна на хидрофорна уредба  до бл. 40 жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
бл. 40, бл. 41А, бл. 41Б, бл. 42


Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 40.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Дон“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Дон“, ул. „Лозище“,ул. „Подлозище“, ул. 756, ул. 755


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лозище“ ъгъла с ул. „Подлозище“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Бяла акация“ кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Проф. Велизар Велков“ от бул. „България“ до ул. „Българска легия“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред МБАЛ „Света София“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Княжевска“, кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Княжевска“  от ул. „Миле Попйорданов“ до ул. „Полк. Стойно Бачийски“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Стефан Пешев“ ъгъла с ул. „Княжевска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Христо Ботев“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Околовръстна“, ул. „Георги Бенковски“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Христо Ботев“ пред ОДЗ.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама