Екологочно и икономично LED осветление на Женския пазар и на пазар "Димитър Петков"

19:00, 03 дек 17 25 589 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В дните преди най-светлия християнски празник Рождество Христово и във връзка с многобройните инициативи на Столична община по опазването на околната среда и създаването на екологична градска среда, „Пазари Възраждане“ ЕАД  инвестира в ефективно и икономично съвременно LED осветление на Женския пазар и на пазара „Димитър Петков“. Новите осветителни уреди отговарят на най-съвременните изисквания за енергийна ефективност с клас А+, намаляват консумацията на електроенергия с около 60%, а светлинният поток, който осигуряват е с 50% по-мощен от старите луминисцентни лампи. Те осигуряват по-добра осветеност на пазарните площадки, минимално отделяне на топлина и не съдържат живак. Поддръжката на новите осветителни тела е сведена до минимум, експлоатационният им срок при средна употреба от по 8 часа на денонощие е около 5 години, а пълната производствена гаранция за директна замяна на повредените е 2 години.

Новото осветление дава възможност за пълноценна и продължителна работа на търговците и производителите и в тъмните часове на деня, а на потребителите възможност да пазаруват спокойно и сигурно.

Като отговорно общинско дружество „Пазари Възраждане“ ЕАД реализира своята програма за управление в пълен синхрон с инициативите на Столична община по опазване  на околната среда и създаването на екологична градска среда като прилага иновативни и екологични решения за създаване на по-добри условия за търговците, клиентите и гражданите в района на Женския пазар и на пазара „Димитър Петков“.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама