Кои райони остават без вода?

07:05, 04 дек 17 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Христо Ботев“, Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Христо Ботев“ от ул. „Алабин“ до  бул. „Александър Стамболийски“, района между бул. „Александър Стамболийски“ , ул. „Братя Миладинови“, ул. „Позитано“ и  бул. „Христо  Ботев“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с бул. „Христо Ботев“.

Днес във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Просвета“, ул. „Бреза“, ул. „Никола Крушкин – Чолака“, Цонкова махала


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Крушкин – Чолака“ ъгъла с ул. „Стефан Стамболов“.

Днес във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Слатин дол“, с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Орниче“ и ул. „Слатин дол“ от №4 до №30

Днес във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Плиска“ , кв. „Вердикал“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ручей“ от ул. „Варна“ до края на улицата, ул. „Плиска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ручей“ ъгъла с ул. „Бряст“.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама