НДК с временно ограничен достъп

16:01, 05 дек 17 25 540 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Следвайки мерките за сигурност, НДК ще бъде с ограничен достъп на 07 декември 2017 г. /четвъртък/ от  08.00 до 15.00 ч. Тогава се провежда планирано международно политическо събитие на високо ниво. Това означава, че до сградата няма да се допускат външни лица в посочения часови диапазон, когато няма да работят и касите на Билетен център, както и Литературен клуб „Перото”.

Всички събития, планирани на територията на НДК на 07 декември 2017 г. след 16.00 часа, ще се състоят съгласно обявените  часове в програмата, вкл. спектакълът „Ла ла ленд” в зала 1 в 20.00 ч., представяне на книгата „Уроците на Сатурн” в „Перото” в 19.00 ч., представлението „Повече НЕ или така нареченият Бернхард” в ДНК от 19.30 ч., прожекцията на „Дъвка за балончета” от 19.30 ч. и на „Да живее България” в кино „Люмиер Лидл” от 18.15 ч.

НДК уведомява своите гости и посетители, че подобни мерки за сигурност ще важат за всички дни, в което ще се провеждат събития на най-високо ниво от календара на Българското председателство. През останалото време достъпът до основната сграда на НДК ще е свободен, но гостите и посетителите ще преминават през проверки за сигурност при влизане в сградата, вкл. при влизане в Театър Азарян, ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс и Литературен клуб „Перото”.

В тази връзка НДК призовава всички свои посетители да си отделят повече време и да идват по-рано на културните събития.

На 08 и 09 декември Централен вход няма да бъде достъпен за посетители, а достъпът до сградата ще се осъществява през вход А4. 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама