Къде спират водата?

07:05, 14 дек 17 25 519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От 23:00 часа на 14 декември 2017 г. до 06:00 часа на 15 декември 2017г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище", Център  се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Шипка“ до ул. „Мърфи“

ул. „Оборище“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“

бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №106.

На 14 декември 2017 г. , във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Златица“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 11, бл.11А, бл. 177

ул. „Резбарска“ от ул. „Макгахан“ до река Перловска

ул. „Резбарска“ от ул. „Васил Кънчев“ до автобусен гараж „Малашевци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златица“№130.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 14 декември 2017 г. , във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Акад. Петър Динеков“, кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Акад. Петър Динеков“ от ул. „Професор Стойко Стойков“ до ул. „Акад. Петър Динеков“ №14

по ул. „Къпина“ от №20 до ул. „Акад. Петър Динеков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Петър Динеков“ ъгъла с ул. „Къпинка“.

На 14 декември 2017 г., във връзка с реканструкция на уличен водопровод по ул. „Клокотница“, жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Клокотница“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Княз Борис I“, бул. „Христо Ботев“

ул. „Кръстец“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Клокотница“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Миладинови“ ъгъла с ул. „Клокотница“.

На 14 декември 2017 г. , във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Кокиче“ с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кокиче"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ул. „Кокиче“ ъгъла с ул. „Стара планина“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 14 декември 2017 г. , във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарен хидрант на ул. „Димитър Хаджикоцев“, жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Църноок“ до ул. „Борис Пожаров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Хаджикоцев „ ъгъла с ул. „Борис Пожаров“.

На 14 декември 2017 г., във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“, кв. „Сеславци“  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Мургаш“, ул. „Еделвайс“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Чавдар“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мургаш“ ъгъла с ул. „Тодор Каблешков“.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама