Грейна коледната елха на Женския пазар

18:50, 21 дек 17 25 621 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С тъпани, любими български народни песни и танци започна специалната програма на Женския пазар на тържеството за запалване светлините на коледната елха. Изпълнителният директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД Драгомир Димитров и заместник-кметът на район „Възраждане“ арх. Николай Диков поздравиха гостите на събитието.

Традицията за запалване на светлините на коледната елха на Женския пазар е от десетилетия, традиция, която ние почитаме и ще продължаваме да спазваме, за да съхраняваме светлината в душите си, за да бъдем по-добри, по-сплотени, повече българи, да уважаваме празниците си и да запазим българските традициите, създадени преди нас.  Искам да пожелая на вас и вашите семейства светли празници и  да припознаете Женския пазар не само като място за търговия, но и като социално средище, място на което можем да споделяме ежедневието и празниците си. Ръководството на „Пазари Възраждане“ полага грижи Женският пазар да бъде спокойто, уютно и приятно място за търговия и социални инициативи“, каза в приветствието си Драгомир Димитров и пожела здраве и благоденствие на всички.

От името на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова  желая на всички здраве, светли празници, да бъдем по-добри и заедно да направим града ни по-красив. Пазарът е добро място - тук има всички предпоставки да празнуваме заедно“ поздрави присъстващите арх. Николай Диков, заместник-кмет на район „Възраждане“-СО

Драгомир Димитров покани всички в дните преди Рождество Христово да се включат във Фестивала на греяното вино, който се провежда на Женския пазар. Единствено тук в София,  до 23 декември т. г. включително, може да се опитат  дивечова скара и мезета, гряна ракия и вино и да се напълни с подаръци торбата на Дядо Коледа.

Коледната елха грейна заедно с впечатляваща заря и кръшно българско хоро.

 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама