Фалстарт на делото срещу Владо Плацентата

12:00, 21 фев 18 25 524 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отсъствие на адвокат стана причина стартът на делото за нападението срещу д-р Албена Гагова да бъде отложен. За днес районният съд беше насрочил първо, разпоредително, заседание по процеса, съобщи БТА. 

Подсъдим за нападението е Владимир Стоянов, който според обвинителния акт, ударил лекарката в болницата "Шейново". Причината - искал плацентата на новороденото си дете, но д-р Гагова му отказала. Именно за това Стоянов получи и прякор Плацентата.

Ход на делото не беше даден поради отсъствие на адвоката на д-р Гагова, както и заради това, че Владо Плацентата получил едва вчера обвинителния акт. Въпреки това, Стоянов настоя делото да тръгне, тъй като не искал той да става причина за отлагането, съобщи "24 часа".

До късно снощи писал и становище в шест страници, което даде на съда. В него Плацентата казва, че не помни да е удрял д-р Гагова. От 18-годишен бил вегетарианец, а от една година и веган. Сподели, че е изобщо не е бил в болницата, когато се е раждало детето му, защото той не бил бащата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама