Намериха убит мъж, който сигнализира, че внучките му живеят в изолация

10:40, 22 фев 18 25 637 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Възрастен мъж беше намерен убит в блока си в столичния квартал „Люлин”. Той се казва Стефан Янев и е на 87 години. Стефан беше обявен за издирване на 12 февруари, когато изчезнал - веднага след като разкрива, че трите му внучки са живеели в тотална изолация. Задържани са дъщеря му и и мъжът, с който тя е живеела, съобщи NOVA.

Стефан е дядо на три момичета, за които той обяви пред телевизията, че са държани заключени и изолирани от света с години от своите родители. Момичетата на 14, 15 и 19 години не са посещавали училище, асоциални са и почти не разговарят, съобщи БНР. 

Най-голямото момиче в момента се намира в 9-то Районно полицейско управление в София. Двете по-малки деца са предадени на социалните служби в столицата и са настанени временно в специализиран дом. 

Представители на „Социално подпомагане” – "Люлин" заявиха, че техен човек дошъл в апартамента, в който са били затворени децата, след като получават сигнал. Опитите да се достигне до семейството и децата били неуспешни. Родителите не са съдействали на социалните.

След влизането си най-сетне в апартамента установяват, че децата са живеели в много лоши условия. Родителите от своя страна обясниха пред NOVA, че просто не харесвали българското образование. Социалните тепърва ще проучват случая с родителите, които са били адвентисти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама