Къде няма да има вода в София днес

07:05, 12 мар 18 25 723 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Асен“, Център район Триадица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Цар Асен“ между бул. „Ген. Скобелев“ и бул. „Патриарх Евтимий“; бул. „Ген. Скобелев“ между бул. „Витоша“ и ул. „Цар Асен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен“ на кръстовището с ул. „Гургулят“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Хаджикоцев“, кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Зорница“, ул. „Димитър Хаджикоцев“ №12-№14.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пл. „Хелзинки“.

Във връзка с подмяна на пожарни хидранти на ул. „Чукар“ и ул. „Маломир“, м. Гърдова глава, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Чукар“ от ул. „Карамфил“ до ул. „Маломир“ и ул. „Маломир".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маломир” на ъгъла с ул. „Чукар“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на в.з. Американски колеж и бул. „Св. Климент Охридски“ от №130 до Околовръстен път.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 183 ъгъла с ул. 182.
 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 loveawake.ru 01:52, 28 юли 22

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама