Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Яна Язова“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яна Язова“ на ъгъла с ул. „Екатерина Ненчева“.

Днес, във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарни хидранти в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Копитото“, ул. „Буките“

ул. „Поп Евстати Витошки“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Кумата“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буките“ на  кръстовището с ул. „Копитото“.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пирин“, с. Мало Бучино се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Пирин“, ул. „Мургаш“, ул. „Родопа“ и ул. „Искър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рила“ на ъгъла с ул. „Осем“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 61 от ул. 2 до ул. 3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2 на ъгъла с ул. 61.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Иванов“, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. "Светлина", ул. "Дъбиците", ул. "Леярска", ул. "Стадион", ул. "Хаджи Димитър"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумарица“  на ъгъла с ул. „Поп Боне Найденов“.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Стефан Стамболов“, кв. „Център“, район Възраждане, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

бул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Чипровци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Стефан Стамболов“ на кръстовището с ул. „Чипровци“.

 

 

 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно