Най-добрите стартиращи иновативни компании в региона се събират в София

11:00, 13 мар 18 25 546 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

София събира на изложение и конференция най-добрите стартиращи иновативни компании в региона. Sofia Startup Expo 2018 представя нови технологии и модерни услуги, а големи инвеститори и фондове за рисков капитал ще подкрепят най-добрите високотехнологични продукти с потенциал за стартиране на нов бизнес. 

Събитието се провежда за първи път в столицата, която попада сред 10-те най-добри градове за предприемачество и стартиране на бизнес в света през последните години. Партньор е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

В Sofia Startup Expo 2018 ще участват повече от 50 стартъп компании, проекти, инвеститори, институции и организации, свързани със създаването и подкрепата за стартиращи иновативни бизнеси. В експозицията ще може да се види широка гама от нови технологии, модерни услуги и продукти в различни категории, в това число и с допълнително познание за IoT - интернет на нещата, като система за управление и регулирате цялостната екосистема в дома или офиса, медицински софтуер за иновативно управление на медицинските кабинети/ апаратура и обслужването на пациенти, уеб-базирани или мобилни приложения за експортни компании, за контрол на достъпа, одити и онлайн канали за продажба, разработки за пестене и съхранение на енергия и др.

Сред прототипите ще видим платформа за образователни игри за деца в начална училищна възраст, която развива техните социални умения в конкурентна среда, както и стартъпи за създаване на нова визуална реалност, артистичен и събитиен мениджмънт, креативни пространства, културни стартъпи и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама